SM-kisakausi jatkui Motoparkissa

Kallio Racing juniori tiimin toinen SM-osakilpailu ajettiin Virtasalmen Motoparkissa viime viikonloppuna.
Keli oli kesäisen aurinkoinen jälleen, eikä sadekelirenkaita onneksi tarvittu.

Harjoitukset menivät kaikkien kuskien kanssa nousujohteisesti.
Lauantain aika-ajoon lähdettiin hyvillä mielin ja sijoitukset olivat hyvät, Niko Lehtiranta 1. Rasmus Nurmi 3. ja Matias Kesti 4.

Molemmat kilpailut olivat kuin uusinta toisistaan, sillä maaliin tultiin molemmissa kilpailuissa sijoilla Niko 2., Rasmus 3. ja Matias 4.
Nikolla oli tiukkaa vääntöä Lenni Klemetin kanssa, mutta joutui luopumaan kärkipaikasta. Aika oli hyvää, mutta selvästi suorilla jäätiin liikaa Klemetin vauhdista.
Rasmus ajoi varmaa ajoa ja onnistui joka setissä parantamaan aikaansa. Lähdöt eivät onnistuneet parhaiten, mutta silti sijoitukset olivat hyvät.
Matiaksen ajamisessa vielä hiukan painoi Alastaron kaatumiset, mutta hienosti se varmuus itseen ja pyörään löytyi viikonlopun aikana ja 4. sija on oikein hyvä suoritus.

Niko Lehtiranta:
Viikonloppu oli haastava pyörän säätöjen kanssa, saatiin kuitenkin pyörästä hyvä! Ajorytmi oli hiukan hukassa, tällä kertaa riitti toiseen sijaan molempina päivinä. Nyt katseet kohti Kemoraa!

Rasmus Nurmi:
Tavoitteena oli päivä päivältä parantaa kierrosaikaa ja ajaa kaksi ehjää kisaa sekä päästä podiumille. Tavoitteisiin päästiin hyvin, kierrosaikani parani lähes kolme sekuntia ja molempina päivinä olin kolmas. Kaiken kaikkiaan viikonloppu oli todella hyvä, kuski ja pyörä toimi hyvin helteestä huolimatta.

Matias Kesti:
Torstain ja perjantain treeneissä vauhti oli vähän hukassa, kun luottamus keulaan ei ollut niin hyvää Alastaron jälkeen. Myös lauantaina luottamusta vielä haettiin, mutta sunnuntaina tuntui, että luotto alkoi löytymään ja pääsin ihan hyviin kierrosaikoihin, vaikka kärkeen vauhti ei ihan riittänytkään.

Vesa Kallio:
Viikonloppuna nähtiin hyvät taistelut molempina päivinä kilpailun voitosta. Lauantaina Nikolla oli hyvät saumat voittaa, mutta pieni tekninen ongelma hankaloitti ajamista kisan loppupuoliskolla.
Sunnuntaina Niko hiillosti Klemettiä koko kilpailun ajan, mutta Lenni ajoi virheittä maaliin voittajana. Onnea Lennille voitoista, on hienoa, että kärjessä on kovaa taistelua nuorilla!
Rasmus paransi viikonloppuna ajamistaan hienosti ja kierrosajat ovat jo lähellä Nikoa ja Lenniä. Vielä tarvitaan pikkasen varmuutta, että pystyy ajamaan virheittä tasaisia kierrosaikoja. Kyllä se sieltä vielä tulee.
Vaikka Matiaksella oli vaikeampi viikonloppu, niin täältä oli tärkeää saada ehjät kisat ajettua ja sitä kautta itsevarmuutta takaisin. Sunnuntaina kierrosajat rupes olemaan jo lähellä sitä mitä toivottiin. Kemorassa lähetään taistelemaan uudestaan.

Seuraava SM-osakilpailu ajetaan Kemorassa 28-30.7


« Takaisin Uutisiin