Patrick Hobelsberger Kallio Racingiin MM-kaudelle 2022

Ratamoottoripyöräilyn Supersport-luokan MM-kaudella 2022 Kallio Racingin tiimissä kisaa saksalainen, 25-vuotias Patrick Hobelsberger. Hän voitti Saksan kansainvälisen IDM-sarjan Supersport600-luokan mestaruuden 2021, ja ajoi kaudella 2021 muutamia kisoja myös WorldSSP-luokassa. Supersportin MM-luokasta Hobelsbergerillä on kokemusta jo useammastakin kisasta, ja tänä vuonna hänen paras sijoituksensa WSSP-luokassa oli 10. sija Barcelonassa. Moottoripyöräilyn Hobelsberger on aloittanut 4-vuotiaana motocrossin parissa. 19-vuotiaana hän vaihtoi asfalttiradoille ja siellä sujuikin hyvin, sillä jo ensimmäisenä lisenssivuotenaan 2017 hän oli Yamaha R6 -cupin mestaruustaistossa toisena.


Vesa Kallio:
”Hienoa saada Pax mukaan meidän tiimiimme! Olemme jutelleet Paxin kanssa aiemminkin, ja nyt ensi kaudelle avautui hyvä mahdollisuus aloittaa yhteistyö hänen kanssaan. Pax on kova harjoittelemaan ja hyvässä kunnossa, joten nyt vain keskitytään oikeisiin asioihin ja siihen, että saadaan kuskista kaikki irti. Uskon, että tulemme tekemään hyviä tuloksia, meillä on mahdollisuus moneen! Nyt rakennetaan kalusto Paxille sopivaksi, ja odotamme innolla ensimmäisiä testejä Paxin kanssa! Mielenkiintoista on myös nähdä, kuinka tulevat sääntömuutokset vaikuttavat tiimien ja kuskien kilpailukykyyn.”


Patrick Hobelsberger:
”Liityn Kallio Racingin tiimiin todella hyvissä tunnelmissa. Olen aina ihaillut Sandro Cortesea, ja tuntuu todella ihmeelliseltä saada liittyä samaan tiimiin, missä hänkin ajoi. Minulla on aika isot tavoitteet tulevalle kaudelle. Työskentelen erittäin kovasti saavuttaakseni ne; harjoittelen polkupyörällä melkein joka päivä, ja moottoripyörällä myöskin. Haluan saada kauden käyntiin parhaalla mahdollisella tavalla. Olisi hienoa aloittaa olemalla kymmenen parhaan joukossa. Uskon, että Mostissa ja Barcelonassa minulla olisi mahdollisuuksia podiumille, ja se on suurin tavoitteeni. Rehellisesti sanottuna tämä olisi mahdollista, jos vain saan aika-ajot onnistumaan, sillä ryhmän keskivaiheilta kisaan starttaaminen on aina ollut hieman ongelmallista minulle.”


« Takaisin Uutisiin