Niki Tuuli taistelee EM-pronssista tulevana viikonloppuna Ranskan Magny Coursissa

KALLIO RACINGIN NIKI TUULI TAISTELEE EM-PRONSSISTA TULEVANA VIIKONLOPPUNA RANSKAN MAGNY COURSISSA

Kallio Racingin kuljettajalla Niki Tuulella on edessään tulevana viikonloppuna ratkaisun paikka kun imatralaismies lähtee taistelemaan EM Superstock 600-sarjan pronssimitalista Ranskan Magny Coursin osakilpaluun, eron ollessa kolmospaikkaa pitävään Caricasuloon vain 8 pistettä. Tiimipäällikkö Vesa Kalliolla on odotukset korkealla tulevan viikonlopun suhteen.

-Niki ajoi hyvän kisan Jerezissä, vaikkakin kyseinen rata on ollut hänelle aina vaikea. Täällä Magny Coursissa taas Niki on ollut aina vahvoilla, joten uskon meillä olevan hyvät mahdollisuudet hyviin sijoituksiin jos vaan kaikki menee hyvin, Kallio kertoo.

Viime vuonna pronssimitali jäi vain muutaman pisteen päähän, lähtökohtien ollessa lähes sama viimeiseen osakilpailuun kuin tänä vuonna. Kuljettajalla itsellään on itsevarmat mietteet ja kokonaisuutena kulunut kausi on ollut miehelle hyvä ja kehitystä on tullut. Tavoitteena Magny Coursin päätöskilpailuun on pronssimitalin lisäksi kauden ensimmäinen osakilpailuvoitto.

-Tällä kaudella olen nostanut tasoani ja kehitystä on tullut monella eri osa-alueella. Toki huonompiakin hetkiä on mahtunut kaudelle, Imolassa tullut kaatuminen jätti paljon hampaankoloon sillä siellä olisi ollut mahdollisuudet taistella voitosta. Sitäkin suuremmalla syyllä tähän viikonloppuun lähden tosi odottavaisin mielin ja tavoittelemaan kauden ensimmäistä voittoa. Loppupisteissä minulla on vielä teoreettinen mahdollisuus hopeaankin, joten todella toivon että kaikki menee hyvin, Tuuli sanailee.

 

Tuloksia ja lähetystä voi seurata livenä osoitteesta www.worldsbk.com


« Takaisin Uutisiin