Suomen Moottoripyörämuseo ja Kallio Racing yhteistyöhön

SUOMEN MOOTTORIPYÖRÄMUSEO JA KALLIO RACING YHTEISTYÖHÖN

Suomen Moottoripyörämuseo ja Kallio Racing solmivat yhteistyösopimuksen kaudelle 2015. Sopimus allekirjoitettiin Kallio Racingin tiloissa Valkeakosken kanavanrannassa. Paikalla olivat Suomen Moottoripyörämuseon Tuki Ry:n toiminnanjohtaja Riku Routo, Kallio Racingin tiimipäällikkö Vesa Kallio, sekä Moto2-kuljettaja Mika Kallio.

Yhteistyöllä pyritään auttamaan suomalaisia nuoria Road Racing-kuljettajia kansainvälisille kilparadoille. Tavoitteena on myös luoda mahdollisuuksia ottaa osaa erilaisiin tapahtumiin yhdessä kauden aikana, tästä esimerkkinä MP15-messut joissa Suomen Moottoripyörämuseo ja Kallio Racing olivat yhteisosastolla.

Tiimipäällikkö Vesa on museon toiminnasta ja yhteistyöstä erittäin mielissään: ”On hienoa että Suomessa on tällainen museotoiminta mahdollista, kiitos ja kunnia siitä kuuluu pitkän linjan moottoripyörävaikuttaja Riku Roudolle. Museossa on paljon nostalgisia pyöriä, upeita muistoja ja tarinoita vuosikymmenten takaa. Toivottavasti tulevaisuudessa myös Kallio Racingin kalusto ja menestystarinat maailmalta ovat osana museon historiaa.” Museo sijaitsee Lahdessa Vesijärven rannalla, erittäin kauniilla paikalla, ja Vesa kehottaakin vierailemaan museossa. ”Kannattaa ehdottomasti mennä käymään paikan päällä, nähtävää riittää varmasti ja Ace Corner-kahvilan antimista voi nautiskella kesäaikaan vaikka museon terassilla.”

Moottoripyörämuseon Tuki Ry:seen on mahdollista liittyä moottoripyoramuseo.fi-sivustolta löytyvien ohjeiden mukaan. Tukemalla moottoripyörämuseota, tuet samalla Kallio Racingiä - osa jäsenmaksusta menee Kallio Racingin nuorille kuljettajille.

 

 

 


« Takaisin Uutisiin