Ensimmäiset harjoitukset enteilevät Kallio Racingille hyvää tulosta Imolassa

World Supersportin MM-sarja on edennyt kauden viidenteen koitokseen, Italian osakilpailuun. Imolan rata on pidetty ja suomalaistiimi sai alleen hyvän ensimmäisen ajopäivän, mikä enteilee hyvää sunnuntain kilpailua silmällä pitäen.

 

”Todella hyvä fiilis. Lähdettiin hakemaan sitä rentoutta, mikä Assenissa puuttui ja mielestäni onnistuimme siinä oikein hyvin. Ajaminen tuntui hyvältä, pidän radasta ja uskon, että sunnuntaina olemme parempia”, Tuuli sanoi.

 

Tuuli teki tasaista työtä, mikä ei välttämättä tulostaululla kerro aivan koko totuutta. Rentous on löytymässä ja sen myötä tulostavoitteet ovat korkealla.

 

Kallio Racingin toinen kuljettaja Sheridan Morais oli kovassa iskussa koko päivän.

 

”Erinomainen päivä minulle ja koko tiimille. Olimme hyvässä vauhdissa ja saimme luotua sellaisen kisavauhdin, että hyviä asioita tapahtuu”, Morais sanoi.

 

Kallio Racing on hyvissä asetelmissa World Supersportin MM-sarjassa ennen Imolan kilpailua. Morais on toisena ja vakiinnuttanut paikkansa kärkiryhmässä. Tuuli on ollut pienissä vaikeuksissa, mutta rentoutunut ajovire on taas löytymässä ja se tietää hyvää.

 

”Sheridanilla oli taas loistopäivä ja olemme hänen kanssaan todella hyvissä asemissa. Nikin pitäisi löytää shikaaneihin parannusta, mutta töitä tehdään ja eiköhän se sieltä löydy”, Kallio sanoi.

 

Imola on yksi sarjan vaikeimmista radoista, mikä vaikeuttaa nuorempien, 300-luokan kuljettajien elämää, mutta Kallio Racingin Kimi Patova ja Renzo Ferreira omaksuivat radan hyvin.

 

”Eka päivä meni linjoja opetellessa ja uuteen rataan tutustuessa, mutta se sujui oikein hyvin. Harjoitukset menivät oikein hyvin ja tykkään tästä radasta todella paljon. On korkeuseroja ja hyviä mutkia. Tosi magee rata”, Patova sanoo.

 

Patova on selkeästi hyvässä iskussa ja uhkuu itseluottamusta. Aika-ajosta lähdetään hakemaan maksimaalista tulosta.

 

”Täysillä lähdetään vetämään ja katsotaan sitten mihin se riittää”, Patova toteaa.

 

 

World Supersport MM-sarja pistetilanne 4/13

 

1. Lucas Mahias, Ranska, 65

2. Sheridan Morais, Etelä-Afrikka, 45

3. Roberto Rolfo, Italia, 41

4. PJ Jacobsen, USA, 39

5. Kyle Ryde, Englanti, 36

…8. Niki Tuuli, Suomi, 27

 

 

World Supersport 300 MM-sarja pistetilanne 2/9

 

1. Scott Deroue, Hollanti, 50

2. Borja Sanchez, Espanja, 26

3. Alfonso Coppola, Italia, 21

4. Glenn Van Straalen, Hollanti,20

5. Daniel Valle, Espanja, Yamaha, 20

…17, Kimi Patova, Suomi, 5

… Renzo Ferreira, Brasilia, 0

 

 

Kuvat: Philippe Damiens

 

 


« Takaisin Uutisiin