Niki Tuulella hyvä alku Supersportin MM-osakilpailuviikonloppuun Englannin Donington Parkissa

NIKI TUULELLA HYVÄ ALKU SUPERSPORTIN MM-OSAKILPAILUVIIKONLOPPUUN ENGLANNIN DONINGTON PARKISSA

Donington Parkissa ajettavan Supersportin MM-sarjan osakilpailun riveissä nähtiin kaivattua suomalaisväriä, kun Kallio Racingin Niki Tuuli nähtiin kovatasoisessa sarjassa villin kortin kuljettajana. Teknisellä ja monipuolisella Doningtonin radalla perjantain harjoitukset sujuivat varsin mallikkaasti Nikin väläytellessä erittäin kilpailukykyistä vauhtiaan, sekä tiimin tehdessä viimeisiä parannuksia pyörään.

-Ensimmäiset harjoitukset jo menivät hyvin, saimme kehitettyä pyörää vielä entistä paremmaksi ja Nikille rataa tutummaksi. Hienoa että ollaan päästy tänne mittaamaan vauhtia ja näkemään miten kovaa MM-kärki menee, tiimipäällikkö Vesa Kallio kertoo tyytyväisenä.

Lauantain aamun harjoituksessa sattunut kaatuminen aiheutti hieman päänvaivaa mekaanikoille, mutta pyörä saatiin kuin saatiinkin valmiiksi iltapäivän aika-ajoon viime minuuteilla. Aika-ajo sujui hyvin, ja suomalaiskuljettaja ajoi sijalle 16.

-Aamun tapahtumat näkyivät selvästi aika-ajossa, ja ajamisesta puuttui rentous. Silti Niki sai ajettua hyviä kierroksia eikä jäänyt kärjelle kuin 1,7 sekuntia. Tästä on hyvä jatkaa, nyt vaan tarvitsee saada hieman malttia ja jättää yliyritys pois, jotta Niki pystyy ajamaan kisassa mahdollisimman virheettömästi, Vesa toteaa.

Sunnuntain warm-up ajetaan klo 11.25 Suomen aikaa, ja kilpailu klo 15.30. 


« Takaisin Uutisiin