Pro-Bolt Kallio Racingin yhteistyökumppaniksi

Kallio Racing ja Pro-Bolt ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Kallio Racingin pyöristä tulee jatkossa löytymään Pro-Boltin spesiaalipultit.

Pro-Bolt on englantilainen perheyritys, joka sai alkunsa vuonna 1999. Yritys on aiemmin ollut tukemassa Mika Kallion Moto2-tallia Marc VDS Racingia, jonka seurauksena myös yhteistyö Kallio Racingin kanssa sai alkunsa.

- Pro-Boltilla oli hyvät kokemukset yhteistyöstä Mikan ja Marc VDS:n kanssa, joten heillä oli kiinnostusta tehdä yhteistyötä myös meidän kanssa, Kallio Racingin tiimipäällikkö Vesa Kallio taustoittaa.

- Tiiminä olimme tietenkin heti kiinnostuneita tästä mahdollisuudesta. Pro-Bolt on itsellenikin tuttu vuodelta 2008, jolloin ajoin Supersportien MM-sarjaa Benjan Racing Teamissa. Pro-Bolt oli silloin tukemassa silloista tiimiäni ja tälläkin hetkellä he tukevat monia eri tiimejä niin MotoGP:ssä, Superbiken MM-sarjassa kuin Brittien Superbikeissakin, Kallio tietää.

Kallion mukaan Pro-Boltin tuotteet kuuluvat alansa parhaimmistoon. Yritykseltä löytyy mallikohtaisia pulttisarjoja niin titaanisena, alumiinisena kuin ruostumattomanakin.

- Tuotteita on tarjolla joka lähtöön, kuten moottoriin, runkoon, iskarin kiinnityksiin ja vaikka jarrusatuloihin. Tuotteet ovat laadukkaita, käytännöllisiä ja hyvännäköisiä. Niitä saa myös monissa eri väreissä, joten tuotteita löytyy myös oman pyörän väreihin sopivana.

- Pro-Boltin pulttisarjoilla saamme viimeisteltyä pyörien ulkonäköä ja kevyillä alumiinipulteilla laskettua myös pyörän painon sääntöjen sallimaan minimirajaan. Se on tietenkin meidän kannalta positiivista.

Kuva: Kallio Racingin tiedotus.

Kuvassa Pro-Boltin myyntijohtaja Kevin Harker yhdessä Mika Kallion kanssa.


« Takaisin Uutisiin