Kallio Racingin kuljettajakokoonpano MP15-messuilla Helsingissä

Kallio Racing jatkaa vahvalla kokoonpanolla EM Superstock 600-sarjassa kaudella 2015. Tiimin riveihin on varmistunut viime kauden tapaan Niki Tuuli sekä Eemeli Lahti, jotka tulevat taistelemaan sarjan mestaruudesta. ”Mahdollisen kolmannen kuljettajan kanssa EM Superstock 600-sarjan osalta on ollut neuvotteluita, mutta mitään ei ole vielä varmistunut. Viime kauden pohjalta on hyvä jatkaa ja uskon että molemmilla kuljettajilla on hyvät mahdollisuudet kamppailla kovatasoisen sarjan mestaruudesta.” tiimipäällikkö Vesa Kallio toteaa.

Tiimi jatkaa myös kotimaan kentillä SM-sarjassa, jossa SM Superstock 600-luokan kuljettajaksi on vahvistunut tällä hetkellä Jasmin Sarjos. Anastassia ajaa itsenäisesti tänä vuonna EJC (European Junior Cup)-sarjan yhteydessä ajettavaa Womens Cupia, joka on alle 23-vuotiaille naisille suunnattu luokka, tämän lisäksi tarkoituksena on osallistua yksittäisiin SM-sarjan osakilpailuihin B600-luokassa Kallio Racingin riveissä.

Tiimin tukemana juniorikuljettajana jatkaa 10-vuotias Kenny Koskinen, jolta löytyy edellisiltä kausilta jo monta mestaruutta taskusta.

Kaikki tiimin kuljettajat ovat tänään tavattavissa MP15-moottoripyörämessuilla Helsingin messukeskuksessa. Myös Mika Kallio on vielä tämän päivän paikalla, Kallio Racingin osastolla 6B111.

 

 

 

Kuva: Juha Harju


« Takaisin Uutisiin