Kallio Racing Supersportin MM-sarjaan kuljettajinaan Tuuli ja Soomer

KALLIO RACING SUPERSPORTIN MM-SARJAAN KULJETTAJINAAN TUULI JA SOOMER

Kallio Racingin osalta MM-kausi saa alkunsa ensi viikonloppuna Saksan Lausitzringillä, kun Niki Tuuli ja Hannes Soomer ottavat osaa villillä kortilla tällä kaudella kolmeen Supersportin MM-starttiin.

Molempien kuljettajien kanssa tehtiin jo edelliskaudella yksittäiset villin kortin MM-startit, jotka osoittivat kuljettajien kilpailukyvyn sarjassa.

Tiimipäällikkö Vesa Kallion mukaan Lausitzringille lähdetään ilman muuta hakemaan hyviä tuloksia, ja aiemmin ajetut testit radalla antoivat osviittaa kierrosajoista muihin kuljettajiin verraten.

-Perusasiat ovat olleet koko kauden hyvällä mallilla ja nyt olemme keskittyneet lähinnä yksityiskohtien hiomiseen tekniikan kanssa. Lausitzringin radalla on kovia kiihdytyksiä ja jarrutuksia ja uskon niiden sopivan meille erittäin hyvin. Näiden kisojen eteen on tehty paljon töitä ja viime kuukaudet ovat olleet todella hektisiä koko tiimin porukalle. Täällä on painettu pitkää päivää ja välillä on tuntunut että vuorokaudessa ei riitä tunnit, tiimipäällikkö Kallio kertoo.

Kallio Racingin kuljettajat ottavat osaa MM-osakilpailuihin Saksan Lausitzringillä 16.-18.9, Ranskan Magny Coursissa 30.9.-2.10. sekä Espanjan Jerezissä 14.-16.10.

Kilpailua voi seurata livenä osoitteesta www.worldsbk.com

 

Kuva: Jukka Hesselgrén


« Takaisin Uutisiin