Kallio Racingin Vesa Kalliolle triplavoitto Seinäjoen SM-jääradalta

Viikonloppuna ajettujen jääratasarjan SM-osakilpailujen A-luokkien ehdoton voittaja oli nykyään Kallio Racingin tiimipäällikön toimeen keskittynyt Vesa Kallio.

Lauantaina Kauhajoella vetinen sää aiheutti aiheutti ongelmia kypärän visiirin huurtumisen kanssa, joka ei tehnyt ajamisesta helppoa. Mies oli kuitenkin tyytyväinen päivän tuloksiin: voitot tulivat JR1- ja JR3-luokista. JR2-luokassa Vesan sijoitus oli neljäs.

”Koko talvi on mennyt ensi kesään valmistautuessa, joten harjoittelulle ei ole jäänyt aikaa ja kisaan lähdettiin mukaan juurikaan valmistautumatta. Päätin ajaa kaikki kolme luokkaa, koska pyörät olivat käytännössä jo valmiita ajettavaksi. Vaikka oma ajaminen ei ollutkaan parasta mahdollista, olen tyytyväinen tämän päivän tuloksiin JR1- ja JR3-luokissa.”, kommentoi harrastusmielessä ajava Kallio.

Sunnuntain kisa ajettiin Seinäjoella Kyrkösjärven jäällä aurinkoisessa talvisäässä, jossa Vesa nappasi komean kolmoisvoiton JR1- JR2- ja JR3-luokissa. Aamun harjoitusten jälkeen tehdyt muutokset pyöriin menivät nappiin, ja tiukat kamppailut kääntyivät valkeakoskelaismiehen voitoksi.

”Eilen oli ongelmia kypärän huurtumisen kanssa ja ajo muutenkin vähän takkusi, mutta toi hyviä tuloksia. Tänään ajo sujui ja pyörät toimivat hyvin. Ja tuntuuhan se hyvältä peitota MM-kuljettaja Niklas Ajo”, mies sanoi pilke silmäkulmassa.

”Nähtäväksi jää, antavatko aikataulut periksi ottaa osaa muihin jääratakilpailuihin tänä talvena.” toteaa Kallio.

Kallio Racingin kilpailukausi starttaa huhtikuun 10.-12. päivä Espanjan Aragonissa, jossa tiimin nuoret lupaukset Niki Tuuli ja Eemeli Lahti ottavat mittaa muista EM Superstock 600-sarjan kuljettajista.

 

 

 

 


« Takaisin Uutisiin