Tiimillä tuottoisa viikonloppu Alastarolla

Kallio Racingin sinivalkoisissa väreissä nähtiin vahva edustus SM-kauden viidennessä ja toiseksi viimeisessä osakilpailussa Alastarolla, kun tiimin EM-kolmikko hyppäsi SM-kuljettajien ohella puikkoihin katkaistakseen kesätaukoa viettävän EM-sarjan kahden kuukauden mittaisen tauon.

Ennakko-odotusten mukaisesti Superstock600-luokka ajettiin tiimin EM-kuljettajien komennossa. EM-sarjassa kolmatta paikkaa pitävä Niki Tuuli ja sijalla 11. oleva Eemeli Lahti pitivät luokkaa tiukasti otteessaan. Lauantain kisan voiton otti lahtelainen Eemeli Lahti, sunnuntaina voitto puolestaan napsahti imatralaisen Niki Tuulen tilille. Tiimin kolmas vahva EM-kuljettaja, naantalilainen Valter Patronen kaatui lauantain kilpailussa, eikä näin ollen pystynyt osallistumaan enää sunnuntain kilpailuun.

- Eemeli ja Niki ajoivat todella vahvan viikonlopun. Molemmat pystyivät keskittymään ajamiseen ja ajamaan virheettä. Poikien kierrosajat olivat todella kovia, tiimipäällikkö Vesa Kallio rummutti.

- Heillä oli erinomaiset taistelut molempien päivien kisalähdöissä, Kallio jatkoi.

- Ja molemmat pystyivät ajamaan juuri sillä tasolla, millä tällä hetkellä ollaan.

Tiimin SM-sarjan kuljettajista Joel Vinnikainen ajoi lauantaina viidenneksi ja sunnuntaina kuudenneksi, säilyttäen samalla kolmospaikkansa Superstock600-luokan SM-pisteissä. Forssalainen Vinnikainen on tällä hetkellä 27 pisteen päässä sarjaa johtavasta Ville Kandelinista, kun jaossa on vielä 50 pistettä.

Virolainen Anastassia Kovalenko puolestaan oli Superstock600 B-luokan lauantain kisalähdön 10:s ja sunnuntain kisalähdön 11:s.

Tiimin juhlaputkea jatkoi vielä 10-vuotias juniorikuljettaja Kenny Koskinen, joka nappasi vakuuttavat voitot molempien päivien MiniGP-lähdöistä.

Vaikka nuoren miehen voittosaldo olikin varsin huimaava, jäi huittislainen kiharapää kuitenkin kaipaamaan vielä jotain.

- Rataennätys olisi ollut kiva, mutta se jäi niin pienestä kiinni, Koskinen harmitteli MiniGP-luokan rataennätyksen valuttua viime hetkillä 12-vuotiaan Jenny Ruokolaisen nimiin.

SM-sarja jatkuu kauden päätösosakilpailun merkeissä Virtasalmen Motoparkissa 23.-24. elokuuta.