Mika Kallio ja Kallio Racing yhteistyöhön Pirkanmaan FysioCenterin kanssa

MIKA KALLIO JA KALLIO RACING YHTEISTYÖHÖN PIRKANMAAN FYSIOCENTERIN KANSSA

 

Pirkanmaan FysioCenter Oy ja Kallio Racing ovat solmineet kauden 2015 loppuun saakka käsittävän yhteistyösopimuksen. Sopimuksen allekirjoitustilaisuus pidettiin 10.3.2015 Ideaparkin FysioCenterin tiloissa. Paikalla oli Pirkanmaan FysioCenterin puolesta hallituksen PJ Juhani Vesanen, Toimitusjohtaja Jouni Viinamäki, sekä fysioterapeutti Ismo Jakonen. Kallio Racingin puolesta paikalla olivat Vesa Kallio, Moto2-kuski Mika Kallio, EM 600 Superstock -kuljettaja Eemeli Lahti sekä SM 600 Superstock -kuljettaja Jasmin Sarjos.  

Sopimuksen tarkoituksena on tarjota kuntoutusta ja kehonhuoltoa Kallio Racingin kuljettajille sekä Mika Kalliolle Pirkanmaan FysioCenterin kaikissa toimipisteissä. Pirkanmaan FysioCenter Oy haluaa olla mukana tukemassa huippu-urheilijoita parempiin suorituksiin.

Mika puolestaan pitää tärkeänä asiana olla mukana viemässä paikallista yrittäjyyttä eteenpäin: ”Tottakai maailman huipputasolla on tärkeää pitää fysiikasta huoli – FysioCenterin ammattilaisilla on hyvät otteet ja heillä on myös osaaminen urheilijan kanssa toimimisesta. On hieno asia, että voimme tehdä paikallisten yritysten kanssa yhteistyötä ja vielä saamme Kallio Racingin nuorille kuljettajille tälläisen mahdollisuuden.”

Kallio Racingin tiimipäällikkö Vesa Kallio on veljensä kanssa hyvin pitkälti samoilla linjoilla: ”Hyvä fysiikka ja terveys on tärkeä edellytys lajissa menestystä haluaville, ja on erittäin hyvä asia, että tiimimme kuljettajat voivat käyttää fysioterapia- ja hierontapalveuita Pirkanmaan FysioCenterin toimipisteissä.” Itsekin tänä vuonna jääradalla kyntensä näyttänyt Vesa toteaa. ”Tuli itsekin otettua osaa kahteen jääradan SM-osakilpailuun, ja ajoin vielä kolmessa luokassa kahtena peräkkäisenä kisapäivänä. Raskaan kisaviikonlopun jälkeen palautumista edesauttoi käsittely Hervannan toimipisteessä.”


« Takaisin Uutisiin