Koulutustapahtumat ja ajoharjoittelu

Kallio Racingin Vesa Kalliolla on kokemusta valmennustyöstä useiden menestyneiden kuljettajien parissa, viimeisimpänä Eemeli Lahden, Valter Patrosen, Hannes Soomerin (Viro) sekä nykyään WorldSSP600 -luokassa kilpailevan Niki Tuulen myötä.

Kallio Racing järjestää useita rata-ajokoulutuksia kauden aikana, joihin kaikilla on mahdollisuus ottaa osaa. Pääkouluttajana toimii aina Vesa Kallio. Teemme myös yhteistyötä eri kerhojen ja järjestöjen kanssa, jolloin voimme neuvotella erilaisia jäsenetuja. Koulutukset sisältävät laaja-alaista rata-ajon ja pyörän hallinnan tekniikkaopetusta sekä teorian, että käytännön muodossa. Taidoista on apua myös tieliikenteessä, joten koulutuksiin ovat tervetulleita kaiken tasoiset kuljettajat kalustosta riippumatta! Kokeneemmat ratailijat voivat puolestaan saada vinkkejä ja apua säätämiseen ja kierrosaikojen parantamiseen radalla.

Tarvittaessa Vesan kanssa voi sopia vaikka yksityisopetuksesta, tai oman pyörän säätöjen testaamisesta. Pyörän säätöjen testaaminen ja yksityisopetus onnistuvat parhaiten meidän avoimilla harjoittelupäivillä. Pyörän säätöjen testaaminen 1/2 h 100€ tai 1h 150€. Yksityisopetus 200€/h (Vesa omalla pyörällä mukana radalla koulutettavan kanssa, palaute ja vinkit varikolla).

Tarjoamme mahdollisuuden myös moottoripyörän vuokraukseen. 

 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: info@kallioracing.com