Koulutustapahtumat ja ajoharjoittelu

Kallio Racing järjestää kesäisin suosittuja ratapäiviä Alastaron moottoriradalla, noin 1,5h ajomatkan päässä Helsingistä. Tarjolla on turvallinen tapa rata-ajon harjoitteluun. Kouluttajana toimii ratamoottoripyöräilyn huipulta tuttu Vesa Kallio.

Koulutukset sisältävät laaja-alaista rata-ajon ja pyörän hallinnan tekniikkaopetusta sekä teorian, että käytännön muodossa. Taidoista on apua myös tieliikenteessä, joten koulutuksiin ovat tervetulleita kaiken tasoiset kuljettajat kalustosta riippumatta! Kokeneemmat ratailijat voivat puolestaan saada vinkkejä ja apua säätämiseen ja kierrosaikojen parantamiseen radalla. Hinta rata-ajokoulutukseen on 250€/hlö, sisältäen ratamaksun, Vesan opetukset, sekä lounaan paikan päällä.

Tarvittaessa Vesan kanssa voi sopia vaikka yksityisopetuksesta, tai oman pyörän säätöjen testaamisesta. Pyörän säätöjen testaaminen ja yksityisopetus onnistuvat parhaiten meidän avoimilla harjoittelupäivillä. Pyörän säätöjen testaaminen 1/2 h 100€ tai 1h 150€. Yksityisopetus 200€/h (Vesa omalla pyörällä mukana radalla koulutettavan kanssa, palaute ja vinkit varikolla).

 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: info@kallioracing.com